SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

22 September 2009

aiyaaa...manyak busy maaa



DAMN BUSY DAY !!! Itu perkataan yang sesuai to imagine how busy am i today since 7am tadi sampai la 11 malam jap lagi. Demi tanggungjawab aku kene la buat lagipun aku always think positive & move forward even aku susah macam mana sekalipun keje kene siap !! So that tonight hopefully aku dapat tido without having any fear feeling kene marah dok boz kecik esok pagi & dissatisfied sebab keje tak siap. Selalunya aku macam tu le, kalau rase tak puas hati ke apa confirm satu malam tak dapat lelapkan mata. Aku kan seorang executive yang dedicated ! hiks masuk lif tekan sendiri ...


Hari ni system totally out of service so buat keje pun rasa tak sedap, mana taknye aku terpaksa curi - curi guna server New Media, tau dek dorang mampoh!. Alhamdulilah sume job smooth jer even terpaksa run 1 by 1, sambil buat keje sempat la aku online itu pun luckly bawa laptop. Pergh awat la ramai sangat add aku hari ni tapi aku faham sangat la ramai di antara dorang tu mencari prospect for their MLM la. Nyah pun ade add aku, awww !!! Tapi yang paling besh dapat YM dengan ASH, memang aku busy tapi melayan ASH membuatkan aku happy. Ternyata ASH menceriakan hari ku yang busy giler.

Busy macam mane sekalipun tadi sempat lak aku pekena McD, dah tak tau nk makan ape faham - faham aje la kalau weekend ramai gile manusia kat OU, baru plan nak makan laksa nyonya, tak pe la next time jer, esok lusa masih ada.

& now aku kene stay untuk rekod live program Konsert Mentor & konsert Ultimate Power Group, kalau balik rumah pun ape sangat la aku buat asik layan TAGGEd nie jer. Instant noodle aku nie dah kembang pun so baik aku makan dulu...no choice la ni je stok makanan yang ade dlm locker aku nak tak nak balun dulu balik kang makan le pape yang patut, jemput ye kengkawan !

Tiada ulasan: