SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

22 September 2009

Aku Dalam Dilema....


Bandar Utama 06 Mei 2009 - skang nie jam menunjukkan 2357pm (setahu aku masa yg paling tepat ialah 23 jam bape sec tah xingat) aku tgh ngadap pc jap sblm masuk workstation utk mneruskan koje pd malam yg sgt2 berbahagia ini bertemankan mesin2 VTR n tapes untuk di 'ingest' ke DIVA server, memandangkan aku kene handle job CO2 mlm ni so aku kene ingest prog yg miss msuk ke DIVA last 4 month ago due to syst failure or terlepas msuk ke DIVA oleh dorg2 yg koje lepas tgn.



Hmm...nampaknye aku koje dgn Rizan & Saba, mmg blm pernah koje dgn dorg ni tp aku hope sume bjln lancar even tp Rizan told that DIVA nye movement lem nak mampoh. Udah le aku dtg koje dgn penuh perasan utk bkhidmat pd Media Prima sbb smlm (5 Mei) cukup 5 tahun aku koje. Bangge nye den hehe. Sbenar nye aku rindu zaman aku koje sorg2 syif mlm. besh xterkira hendaknye. hope ade la kwn2 yg memahami betapa aku suke koje mlm.



td aku dh pilih prog yg xbape besh sgt cam SPA Q ss.2, siapa pintar?, OIAM concert, Yusuff, Usrah, Pemanduku Jutawan n mcam2 lagi. Hmm..mmg xlayan...x shuffle btol n x sskali masyuk dgn jiwa aku yg serba sofistikated hahaha ape aku ngarut nie.



Td siang bkn leh tido pn asik online cari info. YM lak jap ok jap sial. Pas pkena tom yam campur td aku ngantuk lak ingta nk tido la dlm kete kt basement tp malas la trus masuk opis tgk2 ramai lg dlm opis. Lamanye aku tinggalkan opis kesayangan aku nih 6 ari cam 6 tahun lamanye. Tgk2 ateh meja aku mak ai seleraknye ape bdk2 ni ingat meja aku nie tempat pesta ke apa. ada lak surat drp LHDN bgtau aku terlebih bayar, ntah la ari tu dh kira elok kmain xde nye lebih2. Apa2 aje la labu...



Ok la kawan2 sekalian esok mlm aku bgtau lg ape aktiviti aku kalo aku koje mlm tp yg pastinye skng aku dh ngantuk. Bye kawan2 sume, good nite...aku syg kamu...

Tiada ulasan: