SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

22 September 2009

ari nih aku MALAS!!!!



nape la ari nih aku maleh bbenor, pagi tadi bangun lambat, bersiap pun berlengah2, drive pegi opis pn slow cam kekure tapi smpai opis tepat 8am, cane tuh..bfast pn lewat, start buat keje pn lambat siap kene remind dulu dek bos kecik baru aku bergerak. Lunch pn telan roti jer malas nak makan nasi, tapi balik dr opis kemain cepat, hmm...adakah ini sindrom black monday ?? entah la mmg isnin ari malas aku hehe..

jap lagi nk tido awal le, lepas balik tadi singgah giant shop sket pape yang patut the singgah mamak for dinner & aku pekena mee rebus. Nak menelan pun malas sebab tak sedap. nak tengok2 tagged kejap & layan FB, bace online news then tido..zzzzzzzzzzzzzzz...oppss, sebelum lupe, ini memang dh rutin sebelum tido, aku mohon ampun & maaf pada kalian atas segala kesalahan aku kt korang sama ada disedari atau tidak, & aku maafkan kesalahan korang kat aku

assalamualaikum...

Tiada ulasan: