SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

23 September 2009

bengang



UWAAAA....apa dah jadi nih??? seharian dari malam tadi sampai la ke saat dan detik nih aku rase sakit hati yang teramat sangat. Aku sendiri tak tau punca dan sebab yang mengakibatkan aku berasa macam nak belasah orang jer, rase kat dalam hati ni memendam something yang bakal meletup anytime. Dalam solat pun tak kusyuk dah berdoa mintak disejukkan hati aku nih pun macam tak ada pape pun. Budak umah berdua tu pn dah jadi mangsa aku, tak pasal - pasal aku hangin topan kat dorang. Mandi jangan cakap la asal panas jer terus mandi nasib baik tak ade bathtub, nak rasanye berendam sejukkan badan biau kecut sket huhu...

Mungkin dalam diam aku ade buat salah dengan orang & aku dah maafkan semua kesalahan orang kat aku as advised by Dr. Fadzillah Kamsah mase aku join his course kat Lenggeng. May be sebab aku makan pedas sangat kot lately, aaa....betul la, aku bantai makan bende pedas jer seminggu nih, patut la rasa panas huhuhu...



Malam nih aku keje, ni tengah ngadap TAGGED jap sambil mengetuk jurnal nak meluahkan rase ati sebelum aku masuk workstation. Keje lak dengan Ijan yang memang ade membuatkan aku rase bengang jer sabtu lepas, hope malam nih dia tau yang aku bad mood, so tak payah la nak ramah tamah sangat dah sendiri tau kalo keje malam jer secara automatik aku jadi berat mulut. Bengang bengang pun sempat aku buat sandwich untuk bekal makan malam nih sambil keje hehehe...

Guys, so sorry sebab tak sempat nak reply your messages, TAGs, comments etc, bukan tak ada masa cume sedikit malas hehehe...kalo sempat malam nih aku reply, thanks guys & i really appreciate it. Pade kawan - kawan baru welcome to NAZRUL AZAT's world...malam nih aku bengang sikit beb

Tiada ulasan: