SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

23 September 2009

bersabarlah sayang



Detective Naz kembali!! gatal plak tangan nie nak mengetuk padahal dah time balik pun huhu...cane nak balik keje belum siap, dah tu aku sempat lak melayan TAGGED nih. Tak banyak yang nak diperkatakan, kalo banyak pun cume nak berkongsi rasa hati sepanjang minggu lepas, last weekend malas nak mengetuk, nak malas - malas jer. Last week keje malam so macam biasa la siang nye aku tido, tido ker?? kalo korang perasan sebelah siang aku online sebelah malam pun online ibarat 24 jam muncul di TAGGED nih. sure korang ade ngutuk aku kan, tak de muke lain ke?? hehe...sorry guys

Baru tadi main - main sms dengan Hana, Ash & Vic, masing - masing tengah problem. Ash busy dengan keje plus tengah risau tak hengat pasal umah parents dia di Melaka banjir, aku dah paksa dia balik gak ape pun jadi kene balik, kesian kat mak & ayah dia nak menguruskan rumah lepas banjir faham - faham je la. Awak kene balik juga Ash, keje tu nanti awak siap kan kemudian, yang penting awak balik kejap & tengok - tengokkan parents awk tu. Hana plak kene buli dengan senior, semalam jer kene take care two patients yang tenat, main dengan darah jer keje dia seharian. Banyak bersabar Hana, jangan lari daripada masalah. Pasal Vic lak tak abeh - abeh kesunyian, suruh cari awek tak nak, dah tu ngadu Shah Alam panas cam neraka, tau la Sabah sejuk. Hmm...macam - macam hal jadi kat kawan - kawan aku nih, itu belum kawan - kawan yang lain yang aku tak tau apa cerita. At least aku boleh jadi tempat korang berkongsi masalah, come on guys, aku dapat belajar daripada setiap masalah korang, ape guna jadi kawan kalau tak dapat tolong, at least dapat ringankan rase ati korang dah cukup melegakan korang gak kan. Aku kawan suka dan duka kalian, insyaAllah...

Aku sendiri pun bermasalah, cume aku tau nak uruskan, memang tak boleh elakkan diri tapi boleh ketepikan sekejap. Thanks to Eilawati atas nasihat dia baru - baru ni, memang aku tak akan tau aku ade buat salah atau tidak pada orang sekeliling, dan aku cepat memaafkan, berdendam bukan lagi sifat aku. Aku amat - amat mengalu - alukan teguran kalian, tegurlah jika aku ade buat salah kat korang.



Kejap lagi nak balik, may be solat magrib dulu di opis ni then balik, amek kete pegi car wash, tengok pape yang patut sebab lepas abeh keje jer esok petang aku nak gerak balik ke Kedah menemui emak & keluarga tersayang. Lama weh aku tak balik, nak pekena pulut durian sampai lebam hehehe...

Boss tengah draf roster untuk raya, sape keje & sapa cuti esok la jawapannye, yang pasti dah sampai turn aku keje tahun nih, "tak ade perasaan" itu la yang aku rase sekarang, bukan tak biasa keje di hari raya, cume hati sendiri jer yang tau.

Korang yang stay kat area Klang valley nih jangan lupe jemput aku ke rumah yer, kesian la kata aku si musafir di aidil fitri...UWAAAAAAAAAA....

Tiada ulasan: