SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

22 September 2009

bosan le

ALHAMDULILAH...reading aku paling latest 123/73. Mujur aku pegi jumpe Doc Rohaya & checked, at least aku tau ade ke tak pape changes sejak aku amek ubat tu secara effective since 2 week ago. Mungkin jugak sebab aku lebih relax dan kurang makan bende yang mengarut. Cume aku teringin nak makan durian huhu...

This week starting July 1st sampai this friday MPB channels off air after midnite & start transmission pun after 630am, actually for maintenance. Nampak jer macam relax, sebenarnye jadi kelam kabut kacau bilau kucar kacir huru hara tunggang langgang...sebabnye semua kene manual. Aku tak terlibat secara langsung so aku just updating NTV7's programs yang tak pernah dibuat proper listing sejak dorang joined MPB. But after this keje yang bakal dibuat akan berganda - ganda banyaknye tak terkira menyebabkan aku terpaksa keje bagai nak gile...

uwaaaa.....ape aku nak buat ni???? bosannye....

Tiada ulasan: