SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

23 September 2009

cepat la aku nk buat keje



Hadoi...lamanye menantikan saat dan ketika untuk aku take over MVTR, nak cepat siapkan keje, aku tak kira tepat 12am aku nak balik, tak adenye aku nak tunggu macam selalu, 2-3 pagi baru balik umah sebab dah naik syiok lepak opis lewat malam dengan bebudak syif malam, so ari ini selama 5 hari berturut aku terpaksa berbuka puase di opis jer bersama - sama officemate yang lain. Sesampai di basement tadi aku terus pegi Rimau cocok bape duit yang patut & bayau sewa umah, tuan umah dah menagih pulak katanye vitamin M dah kurang, huhu...salah aku jugak bukan nak beringat langsung untuk bank in awal - awal.



Ape la mende yang bakal aku santap masa berbuka nanti, rasanye cafe tak buke, nak pegi OU macam terpaksa jer kaki ni melangkah sebabnye MALAS!!! Nak ke bazar lagi la tahap gaban malasnye. Rasanye megi dalam laci aku nih dah cukup kot. Dah nak ujung ramadan nih dah malas nk fikir pasal makan, cukup la apa yang ade, plus sampel biskut raye yang aida bagi tadi, cukup la, kan aku nk diet untuk slim ala - ala ratu, wah gitu !!! Hmmm...cepat la korang siapkan keje, aku nk gune mesin !!!!

Tiada ulasan: