SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

22 September 2009

cerita dalam cerita



lamenye aku tak mengetuk something untuk jurnal aku nih selalunye ade je mende nak cite kat korang sume, lately maleh bebenor nak mengayat hehehe, bukan ape agak busy le gamaknye kunun. ari kamis lepas tak mende sangat pun entah la aku pun dah lupe apa yang dah aku buat, aa baru teringat, aku bersame ikbar & lanz buang mase kat OU lepas abeh koje, kunun nak tengok movie tapi cam tak besh jer so kitaorang belasah karaoke huhu. aku sebenarnye masih sakit pale lagi tapi layan jer la daripade balik umah baik aku amek angin sket sambil cuci mate hehe...the aku balik tido tak hengat sebab dah penat.

ari jumaat lak rahim serc bawa aku & ct sepiah pegi koperasi NSTP di bangsar, rupenye dorang rehat la 12.30pm sampai 2.30pm, so rahim serc bawe kitaorang lepak kat the green mall dengan muke tak malunye tak pegi solat jumaat bole lak lepak sane huhu...pas makan CRS kitaorang terus pegi NSTP then rahim serc settle kan urusan dia sebab signature aku & ctsepiah diperlukan sebab tu le rahim serc angkut kitaorang berdua. masuk opis balik 3pm terus aku settle kan koje yang patutnya sudah sejak berzaman dulu tapi tau le aku memang pemalas keje tak pernah nye sudah hehe...malam baru aku balik konon nak layan scary movie 4 dengan rozi tapi sebelum TX dah 4 kali aku layan dengan ain, rahim jr & wan. sampai umah jer aku online & YM dengan sape - sape tah aku pun tak ingat, cume lately sunyi le ASH tak ade di alam virtual huhu.

6 Jun ade agenda penting di mane aku pegi majlis kawen mukhriz & syirah di Palong, nogori sembilan. pergh wa cakap lu beb journey nak pegi sane mak aih seksa nye zahir batin huhu...dengan jam le sesat le finally sampai juge umah pengantin itu pun lewat & pengantin yang layan kitaorang makan. apapun aku doakan moge kalian berbahagia hingga akhir hayat. cume tak sempan tak pegi kenduri sabariah lkat bandar seri jempol coz aku dah penat sangat, & 6 jun juga adalah majlis akad nikah syafii, tahniah bro akhirnye ekau kawen juge, sorang - sorang kawan aku kawen & aku nih entah bile lagi. balik jer ke umah aku pengsan!!





7 Jun aku koje, tak de mende sangat nak cite pasal koje aku, yang pastinye aku memang busy...body hehehe...Thanks ye nazif coz memahami aku seadanye, & akhirnye lepas beberape ari bro eq muncul kembali, ade suprise le tu kan hehe.. then aku berkenalan dengan beberape member tagged yang baru. balik umah cam biase aku online sambil bace al islam yang baru aku beli, isu dalam al islam makin menarik, keep it up mr. zul !!

Bro soldadu F, selamat ari jadi yang ke 32, moge panjang umo & murah rezki
Bro syafii, selamat menjalani alam berumahtangge, jangan nakal - nakal hehe...
Ash... mane awak menghilangkan diri?
Hana...saye takut jarum!

yang lain - lain, be good ok !

Tiada ulasan: