SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

22 September 2009

isnin yang seperti kebiasaanya




As usual, kalo meeting dengan boss, ibarat atuk dengan cucu, pusing jauh sebelum sampai ke main point, huhu...just listen to him la Nazrul Azat...apa yang dia cakap tu pun ada gunanya untuk aku amek teladan, who knows 1 day aku boleh jadi producer for my own tv program...BERSAMA AZAT, sentap kan...(Hmm...tak commercial langsung name program nye, any ideas?) hehe. We had previewed & discussed about Majalah 3 last saturday, all about 25 years of TV3 since 1984.

Macam best gak la memula tengok sabtu lepas, rase bangga menjadi warga kerja TV3, tapi dah kali kedua tengok ari nih banyak sangat lack of info & need more improvement. Its okay, for next project memang kitaorang from Archive Unit will fully get involve to make the best ever Majalah 3 anniversary program to be on air in June 2015!!!

Keje aku ari ni just buat labeling programs, macam buat katalog buku...huhu capet banget! Dah le tak sempat lunch, sebab tu la pasal aku bole online dari pagi tadi sampai la sekarang, kalo kene handle task dalam workstation jangan harap la unless aku bawe laptop sendiri. Hmm...dah 630pm, dah nak balik pun, just checking, replying & forwarding emails sambil menaip journal, biasanye asal weekend ade je mende aku nk cerita cume last weekend tak ade ape pun yang berlaku & menarik untuk dikhabarkan seantero alam blog nie. So, Azdril dah cancel meeting TT kitaorang malam ni, ape lagi aku tido la wakakakaka....

Hmm...nak cakap ape lagi yer??? Hmm...gua blah dulu la beb!..chiao

Tiada ulasan: