SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

26 September 2009

KUCING - KUCING AKU HILANG



Hadoi....mane la pegi dua ekor kucing aku nih, Comel sr & Comel jr hilang serentak pada malam raya pertama. Aku tak tau la sama ada orang ambik atau disebabkan ade bapak kucing yang jadi BIG BOSS kat kawasan rumah aku ni dah hambat dua beradik tu keluar dari kawasan jajahan takluknye. Yang tinggal kat rumah nie cume si Mok kucing yang paling tua dan buta sebelah mata, si Siam, si Tupai dan si Cici dengan tiga ekor anak. Sayang la beb, penat - penat bela sampai besar tiba - tiba jer hilang!! Sekor macam Garfield sekor lagi tompok - tompok oren, kedua - dua ekor memang jenis baka besar. Kalau korang ade kelihatan kucing - kucing ni tolong bagitau saye. Nak jer nyanyi lagu Misha Omar, PULANGKAN...tak pun lagu Aishah, PULANGLAH KE PANGKUANKU OH SAYANG...KU MENUNGGUMU DI HARI RAYA...uhuhuhuhu.....

Tiada ulasan: