SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

23 September 2009

sebenar - benar kejadian



Hi guys...

actually cerita2 kat sini semuanya aku amek dari TAGGED, sebabnye aku rajin berjurnal kat situ then blog ni asik terbengkalai dari beberapa bulan lepas, kesempatan cuti panjang di hari raya ni aku isikan dengan meng'update' blog nih dengan cerita yang kesemuanya bukan rekaan malah benar - benar kejadian, so jangan rase pelik pulak kalau ada cerita yang tak berapa relevan dengan masa kejadian, semuanya telah berlaku dan di'upload'kan pada bulan september ini.

nak bermesra dengan ash kejap, entah ape la dia buat kat FACEBOOK rajin bebenor le berkebun yang tak ade hasil tu...kad raya dia baru jer sampai tadi, thanks ye laling...tahun depan pos awal sket, sebelom pose lebih afdal hehehe..

Tiada ulasan: