SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

23 September 2009

selamat ulang tahun syafii


Hmm...terkesima jadinye membaca email daripada staf sorang nih kepade manager aku, actually pasal returning syndicated tapes to supplier jer kisahnye. Complicated la kalau staff dari department lain dan masuk campur dalam urusan department lain even kerjanye link to each other but conflict still happen & masing - masing nak menang, ces macam budak - budak, dalam email pun boleh berbalah, yang aku tengok sekarang nih dorang dah macam main tarik tali, tak ade sape - sape menang & kalah. DUNIA !!!

System down...again & again, so aku goyang kaki jer la ekeke...kene buat audit la plak. No hal jer leh la aku melalak dalam archive room yang sojuk cam kat kutub, hehe...cakap pasal melalak semalam lepas abeh keje aku join Lanz & Ikbar pegi karaoke kat Redbox The Curve, saje jer join dorang daripade aku balik umah tak de buat pape. Cam biasa kalo kitaorang bertiga buat show ala - ala 3 diva wakakaka....itu baru konsert amal belum live concert lagi. Aku kureng bersemangat nak 'menyumbangkan' lagu biasanye aku la yang terlebih sudah, biar la dorang berdua jer tapi lagu wajib aku tiap kali perform of coz 'KASIHNYA LAILA'...gua rock beb!

Ramai la plak yang add aku kat TAGGED, nak ajak join MLM la tuh macam la aku tak tau. Yang add untuk tujuan lain macam pun ade, mane - mane yang aku tak berkenan tuh aku reject jer, so sorrry la beb aku bukan jenis yang macam tu arrr. TAG pun dah jarang send kat sape - sape pun, bukan malas cuma tak sempat, thanks la pada sape - sape yang rajin bagi aku TAG, really appreciate it, & penyumbang tetap 'LUV' kat aku tak lain & tak bukan...ASH !!! mucho gracias !!! muah muah...Nanti kalo sempat aku message & comment korang yek...tunggu...

Nak pegi breakfast la kejap, dah lapar pun, entah apa la yang tinggal time camni alang - alang makan nasi le terus untuk lunch sekaligus. Jom kita minum dulu !!!
Lupe...happy birthday to SYAFII, moge ekau hepi di sisi wife chumel ekau hehe...& cepat dapat baby !

Tiada ulasan: