SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

25 Oktober 2009

Al Kisah Open House Media Prima

Seminggu aku tinggalkan blog nih tanpe meng'update' cerita dongeng. Busy la beb, busy mem'busybody'kan diri ku yang tak bape betul nih. Kali ini aku tak mo mengarut pape, just nak upload pics nak kasi korang sume tengok ape saje aku buat mase OPEN HOUSE AIDILFITRI & DEEPAVALI MEDIA PRIMA Isnin lepas, well...a picture can tells thousand of words, macam - macam cerita ada....hehe...



Sebelum pegi menyebok kat depan sane, aku kene buat keje dulu, minggu ni kene buat ingest legacy, so terpaksa la aku hadap dulu MVTR mesin sebelum mengadap makanan yang maha banyak kat luar sane.



Ni la keadaan ingest room aku yang semak - samun angkara kitaorang sume, dalam pic aku aku bersama Aiza dan Rizan, aku dan siap salin pakaian tu, ala Bollywood seh. Nama pun 1 Malaysia kan, tak sangke muat lagi baju tu dengan aku maa, aku beli tahun 2002 mase study di UiTM, time tu demam Bollywood, mase cite Khabi Kushi Khabi Gham meletop kebabow....dan aku telah telah dijangkiti demam itu, huhu...



Due aweks tu Aiza dan Puteri. Yang duduk tu si Wan Zul, belakang dia Ijan dan depan aku tu Rozi, aku tetap maintain PEACE...hehe...

 

Di perkarangan Sri Pentas berlangsungnya Open House Media Prima Berhad sempena Aidilfitri dan Deepavali pada 19 Oktober lepas.

 
Ini pulak gerai Airtime Management Group (AMG) yang telah diusahakan oleh Johan and the gang, tahun ni aku tak volunteer nak menyebok berpunca daripada sedikit krisis. Sorry...agaknye sebab itu le gamaknya tak menang kan, sebab tak ade Midas touch aku...hehehehehe...



Dan ini pule menu gerai AMG, PULUT KUNING NUR KASIH. 1 Malaysia ok...Tahun ni le baru ade chance merasa kesedapan pulut kuning tu, sedap seh. Juri yang mengadili setiap gerai adalah Chef Master Sabri, Syafinaz Selamat dan sape lagi ntah sorang lagi tu, tahun ni nasib tak menyebelahi AMG, cume berjaya di tempat ke-4 dan dapat la habuah RM500, tak ape la dude tahun lepas dah menang 1st place dan RM3k, tahun ni bagi chance la kat department lain lak.

 

Aku tau kenape Sophia merenung tajam tuh, shawl yang aku pakai tu dia punya daa...ahaks...Sure dia ngumpat dalam ati "abeh la busuk shawl aku dikerjakan Azat"


 

Sempat le kitaorang se'RC' pose sakat kat stage depan lobi, banyak lagi pics kalo nak tengok kat FACEBOOK banyak


 
Sempat culik Nas Ahmad jap



Dua pics atas dan bawah nih dalam DIVA room, pose sebelum semua diarah sambung keje, huhu...



Sekian jer kisah open house MPB untuk tahun 2009 nih, jumpe lagi tahun depan...


Tiada ulasan: