SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

27 November 2009

19.11.2009

19.11.2009 - Khamis


Tak ku sangka, buah cempedak jadi nangka, akhirnye aku demam juge, uwaaaa....Ingatkan daya tahan aku melawan penyakit tersangat la kuat, at last demam dan flu melanda seiring dengan musim ujan yang datang ujung - ujung tawon nih. Pagi tadi rase macam malas jer nak pegi keje dengan keadaan demam nih tapi aku tetap menggagahkan kudrat yang ade demi Media Prima Berhad !! Ni kalo bos tak tau betapa bersemangat nye aku keje memang siut la kan. Maner nak cari staf macam aku yang sanggup koje walaupun tak sihat. Musti dia kate, "ada aku kesah??"...#$%@#&*%%$ la...keji sangat.

Tibe - tibe la kang Bos masuk ke bilik nih then borak pong pang pong pang dengan EIC dan aku di tengah - tengah, hadoi naik bingit telinga aku, sudah la ngantuk dek kesan ubat flu tuh tambah plak dengan sejuk nih rase lentok jer. Tak de port baik punye nak landing, tak kan aku nak lelap kat surau? Baik aku check in One World kat sebelah ni jer hahaha....apsal la aku tak MC jer dari awal tadi dah tau diri tak sihat.

Dorang kat ingest room tengah layan Nur Kasih episod 25, 2nd last episode. Nak jer aku tumpang layan tapi malas nak bangun, just dengar dialog jer. Tengok kat tv jer la esok malam. Rasanye entah berapa juta bijik mate terpacul depan tv 27 haribulan depan semata - mata nak tengok episod final Nur Kasih. Aku tak check plak DPS mana tau on that day ada program lain sebab kan hari tu raye aji may be ade program khas ke filem ker. Apapun aku dah tak payah nak menunggu hari tu nak tengok sebab tape masuk awal, lebih baik layan dulu daripada korang sume ahaks... Nanti Adam balik le, lepas si Sarah ngaku memecahbelahkan dorang sume semata – mata tak dapat kawen dengan Aidil.




Tengah buat listing untuk missing clips nih, turn archive legacy plak. Penah dah jari jemari nih bermain - main dengan mouse klik sana sini sampai naik juling bijik mate, entah bila zaman plak nak sudah. Tak stim langsung punye keje, cobe la sesekali tu dapat job yang memberahikan, ahaks... Tadi terdengar si Johan bagitau Ain pasal listing nih, katanye Niza yang dapat nama daripada ke'struggle'an aku, Ain dan Rahim menyiapkan listing semalam, ini tidak adil!!! Ingat dia sorang buat keje. Bos tuh memang dah buta dah, asik nampak si kecik tu jer, alang - alang kawen la dengan dia terus.

Tetiba lapar sangat perot nih, lantas dengan sepantas kilat aku pegi tingkat 1 beli roti, cukup le buat alas perut, balik karang untuk dinner lain cite.

Rasanye balik karang mo singgah section 6 Kota nak tapau sup ayam, elok sangat la baham sup tengah sejuk nih. Nak jer baham kambing panggang sekor, ahahaha...konfom baik demam.

Tiada ulasan: