SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

08 Mei 2010

Ash yang CHAOS

ASH CHAOS!!!...Headline di The Star edisi sabtu 17 April 2010. Memula tengok dari jauh ape kes, rupanye pasal volcano eruption di Iceland yang asap debunya meliputi ruang udara beberapa negara Eropah dan impaknya penerbangan ditunda.

Tapi bagi aku lain pulak halnya, saje aku nak usik Ash so aku SMS bagitau dia suh beli itu paper dan tengok frontpage.

Reaksi si Ash - sebenarnya diapun tengah chaos, sebab banyak esemen nak kene ketuk, I-sihat dah nak relaunch soon so banyak la artikel kene ketuk.

Moral of the story - jangan buat koje last minute, nanti chaos macam Ash, hehe...

Tiada ulasan: