SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

08 Mei 2010

oh anak ikanku...


Ari tuh aku pegi tukau cermin depan kereta aku di TTDI, memula tuh aku plan nak tukau di Kedah jer tapi memikirkan kalo pecah berderai di tengah jalan cemana???


Ini lepas cermin dikeluarkan, tak bole imagine la kalo ditakdirkan pecah di tengah jalan melopong je la depan kereta tu sebelum pegi kedai, uwaaa...




Akhirnye siap diganti baru, selain tu aku tukau motor untuk window kanan belakang dan kiri depan yang dah rosak.

Baliknye...


Aku pening bila melihatkan bilnye...UWAAAAAAAA

Tiada ulasan: