SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

08 Mei 2010

Teropong baru


Mata menandang mata melihat matalah puncanya...mata oh mata...Siap jugak akhirnye mata baru aku nih, murah jew, tak sampai RM400 pun, ok la tu asalkan aku dah tak teraba - raba lagi ehehehe. Memula hajat di hati nak angkat spek TRANSITIONS tuh tapi bajet besau maaa...


Tak disangka - sangka la akhirnye aku kene pakai spek permanently disebabkan vision aku dah makin teruk. Sebelum nih on off jer sebab rase tak chantek bile pakai spek. Tapi sekarang have too la, nampak sangat dah kertu huhu...


Moral of the story - nak kene banyak kunyah carrot nih, ehehehe...

Tiada ulasan: