SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

15 Mei 2010

Vote for Ila Damiaa (Mentor 4)

Best siooot performance awek sorang nih, kalo aku tak keje malam tu maknanye aku tak terbuka mata nak menengok bakat dia. First performance Ila dengan lagu 'Fantasia Bulan Madu' tak berapa nak kick sangat, tapi bila sampai turn dia bawak lagu 'Killing Me Softly', aku yang tengah keje pun siap joget - joget lagi dalam ingest room. Memang terbaeeekkk dari ladang, hehe... Ila Damia, i sayang u ;-D

Tiada ulasan: