SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

26 Julai 2010

Sepetang Di Kayangan

Satu hari di hari Ahad yang sungguh permai beta dengan hulubalang nan sorang si Lanz pegi mencemar duli dekat kawasan jajahan kitaorang di I-City Shah Alam, sebenarnye tak plan pun nak pegi situ, udah beta punye hulubalang tu pun tak ade idea mana nak lepak so beta just drive tanpa haluan tetiba jer sampai situ (ada ke patut beta yang macho nih kene drive hulubalang plak yang dok rilek). Memula tu cam jakun pun ade menegokkan keindahan kawasan beta yang belum sempat dilawati atas sebab busy mentadbir negara Darul Al Gojostan sampai ape dorang bikin kat situ pun beta tak tahu menahu....








Begitu lah gamaknye kegumbiraan beta melawat jajahan takluk beta, jangan time nak election je baru nk tunjuk muke (pesanan kepada pemimpin negara Malaysia yang cume turun padang time pilihanraya)

4 ulasan:

eqbalzack berkata...

wahhh...abg eq pun blom pergi tpt ni lagi...

Boy berkata...

mana dapat tanduk devil tu? nak gak

Nazrul Azat berkata...

bro eqbal - pegi bro jgn xpegi, hehe

Nazrul Azat berkata...

boy - ade jer jual situ, yg ala2 panjang pun ade tapi kang betul2 plak jd setan kang huhu