SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

04 Ogos 2010

Aku Anti Bola

Jumaat lepas sesudah keje, atas ajakan Lanz aku merajinkan diri naik ke futsal court di opis kitaorang. Pengakuan berani la kat sini, aku memang tak suka bola sepak hatta ape saje yang berkaitan dengan sukan menendang, menyepak, menanduk dan sewaktu dengannye. Tak tau la nape aku tak suke, sampai jadi entry kat blog nih, huhu...

Aku just duduk di luar court, memerhatikan bebudak opis aku memanaskan badan dengan sedikit senaman ringan untuk bermain futsal yang pada aku sukan yang ntah pape ntah ;-p





Ini la Ikbar, si penjaga gol ala - ala diva


Dan permainan pun bermula, aku just tengok dengan rasa tak berminat ;-(


 

Jenguk kejap kat dalam gym,...uih, gigihnye Lanz, hehe...





Dan aku blah sebelum dorang semua abeh main




Moral of the story - jangan sesekali ajak aku tengok bola!

4 ulasan:

fiD berkata...

elew, ye ke bro,hjajhaja

Nazrul Azat berkata...

betoi pe, mana ade entry pasal world cup kt blog aku ni, bkn la anti sgt, cume xreti nk tgok org kejau bole nan 1 tu, geli jer tgk, huhu

o kambeng hitam o berkata...

eh. serius x suka bola? hahaha. pelik der ni. aku kalau blh hari2 nak duk kat stadium tgk bola :))

Nazrul Azat berkata...

sgt serius, xtipu, sungguh xlayan, mmg dr kecik xminat, xtau la nape, huhu...