SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

04 Ogos 2010

Cinta Kita Di Tugu Negara

Pade hari Sabtu juge, aku bawak Ash lepak di Tugu Negara plak. First time nih pegi situ, dah macam rombongan sekolah gamaknye pegi tempat - tempat bersejarah kan.



Melangkah masuk jer ke area Tugu Negara tu...


Satu Malaysia!...Satu Malaysia!...Negaraku...Tanah tumpahnya darahku...



Bangge seh jadi rakyat Malaysia, melihatkan Tugu Negara tu mengingatkan aku betapa banyak pengorbanan dilakukan oleh orang - orang terdahulu untuk mempertahankan kedaulatan Malaysia.
Al-fatihah untuk wira - wira negara...





Oops...ini pix tak de kene mengena dengan itu Tugu Negara, ngeeeee ;-D


Termasuk la pix pose ala - ala majalah Mempelam di bawah ini ;-p


Ash pun tak mau mengaku kalah dengan kehebatan aku menampilkan aksi pose catalog, hehe



Owh Tugu Negara, di situ juge terbinanya tugu cintaku segah Taj Mahal buat Mumtaz Ash ;-D


Tiada ulasan: