SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

20 Ogos 2010

Nak hantar kat sape???


Hmm...kepada siapakah aku nak kirimkan kad2 raya lima keping nih?

Siti kah?
Tok Pah kah?
Lady Gaga kah?
Makcik kantin kah?
Apakah ???

FYI, petang tadi semua staff MPB dapat la sorang lime keping kad raya, bajet sangat kan. Ai tell u ols tahun2 sebelum nih kad raya MPB grand banget tapi ini tahun cam tak bape happening jew (sebab xde muke aku ahahaha). Aku termenung menengokkan kad2 tu, berfikir...

 nak hantar kat sape ???

4 ulasan:

encik aidil banting berkata...

aidil bin dulbahri
lot 2186 jln hj idris
kg jenjarom
42600 jenjarom
selangor

p/s: kasi duet raya sekali taw. ahaks!

zulfadzly berkata...

hantar kat your CEO. mintak bonus 12 bulan. pastu kalau dpt jgn lupa sedekah dlm 6 bulan bonus utk yg bg idea nih.

sekian. selamat hari raya aidilfitri.

ezam berkata...

sambil kenyit2 mata.



**angkat tangan**

Nazrul Azat berkata...

aidil - nnti kad sampai ye

zulfadzly - setttt...ahahaha

ezam - mintad add nye ye hehe