SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

23 September 2010

Ada Aku Kisah?

Aku malas nak kisah, aku tak mau kisah, ada aku kisah dan tak payah kisah...

senang citer!

From now on, aku tak mau lagi terhegeh - hegeh concern pasal orang lain...

Sekian, boleh belah !!!




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Aku diserang headache, udah dua ari pun. Tak tau ape sebab tapi aku tau sape punye sebab. Ahad ni dah kene balik KD, aku harap tak berlarutan sakit kepala aku ini...




WARGH !!!!

2 ulasan:

encik aidil banting berkata...

eh. mu marah kat aku ke?
jgn marah eh

Nazrul Azat berkata...

bkn marah, terase...kita prihatin psl kwn, tp org xsuke kn, xpe la