SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

01 September 2010

Aura Raya

Hmm...cam malas ajer nak kejer ari nih.

Sampai ajer opis pagi ni...FUYOOOOO...Opis dah dihias dengan lampu lip lap. Ini opis aku kah atau kedai lampu kah?? Ada aku kisah??

Rutin biasa pada minggu 35 nih sesudah lima ari bercuti sakan, kene check dan delete email yang dah full sambil go through kalo ada sesape carut aku kat dalam email tuh, instantly aku carut la balik, then print out list untuk TX tape TV9 dan hambek tapes Buletin Utama untuk di ingest.

Boring amat membuat description dan logging untuk Buletin Utama nih, ngantuk dan segala macam feel yang malas bersarang dalam kaplahotak aku di saat dan ketika ini. Mood raya tuh dah ketara sangat, tadi ajer si Zaidi panggil naik ke BMG ambek cookies yang aku order, then SERC panggil plak ambek popiah pedas yang aku order sebelum puasa lagi. Maknanye jadi habuan aku la buat mengunyah sambil hadap tv di malam hari di Aidilfitri. Bebudak opis ni pun tak abeh la borak pasal raya - baju raya la, duit raya la, keje di hari raya la (aku la tuh) dan segala mak nenek yang bersangkut paut pasal raya. BTW, aku dah tengok list of programs yang bakal disiarkan di rangkaian MEDIA PRIMA sepanjang seminggu hari raya nanti, kalo korang jenis layan tv hadap lah sampai lebam, sangat best. Saje la nak promote tv channels yang menjadi tempat kejer aku, because of that aku malas nak tunggu siaran di tv pasal aku boleh tengok sesiap di opis hehehehe...

Sabtu dan Ahad nih offday, ape mo bikin belum direncanakan lagi, tido mungkin ??

Kembali mengarut,

AzaT

4 ulasan:

SURIA AMANDA berkata...

Kenal abdul aziz alias x?kalau kenal bagi tau kat email..hehehehhe...

encik aidil banting berkata...

moh kita beraya!hahaha

ezam berkata...

rayo kojo kah????

Nazrul Azat berkata...

puan lisa - rasanye kenal psl nama tu sgt familiar, sy kenal la dia tp dia x la kot

aidil - jum rayo jum

ejam - ako kojo sminggu ari raya, uhuhuhu....