SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

24 Oktober 2010

Aku nak jadi HERO

HUARGH !!!! Bestnye tido...WINK WINK

Back to last Friday, OTW pegi opis sambil dengar REDfm yang discussed pasal topik SUPERPOWER, dan-dan gitu aku VERANGAN ala-ala ade superpower, kalo diberi pilihan, aku nak jadik macam HIRO NAKAMURA, muahahaha... Sebab ape tau? He possesses the ability of space-time manipulation. This means that Hiro is able to alter the flow of time. HAHAA...ini la yang aku nak sangat, tapi tak nak le GEEK cam dia, aku kan METROSEXUAL (muntah!!).

Back to main topic, aku ngidam superpower macam tu untuk membuat banyak pembetulan. Aku tak mau terus diselubungi MISTERI...

(credit to GOOGLE)

4 ulasan:

ezam berkata...

misteri itu penting...

buat kote tertanya2 dan terus bertanya kenapa,kenapa dan kenapa....

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

nanti jd otomen daya ye...hehehe.saya suker otomen.

Nazrul Azat berkata...

ezam - kote ??? err

lydia - kalo bole nk jadi semua, heheee

ezam berkata...

hahahahahaha typo lah!!!!

haku nk delete takleh sbb dh tersend..hahahahaha