SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

28 Oktober 2010

BFF TAIK KUCING !!!!

Alhamdulilah aku selamat sampai di Gurun 6pm tadi, dalam keadaan yang amat penat, tapi bila tengok aje muka mak, penat aku dan-dan hilang, terubat segala kesakitan dan tangisan. Actually, on the way tadi pun segala mak nenek aku fikir, memang sengaja aje aku layan feeling, hati aku rase bengkak sangat, sakit dah tak tertahan lagi dengan bermacam problem yang bersarang dalam kapla hotak nih.

Awal pagi tadi aku SMS sorang member lama yang aku kenal di TAGGED three years ago. We are suppose to be close friend but then he got married, so aku just let him enjoy with his new life, tak mau kacau. Before that kitaorang memang sangat rapat, dah macam tuuttt aje rasanye (konon) pegi mana sure berdua huhuu...Makan sesame, tido sesame, oopsss! Lepas kawen, dia macam buang aku terus, ada sekali tu jumpe dia macam nak tak nak aje, dah tak mesra macam dulu. So, bila orang dah buat aku macam tu, aku sedar diri aje la. Yang membuatkan aku paling terasa ati masa wedding dia, family dia buat aku macam tak wujud padahal aku dipergunakan untuk buat itu ini, tapi aku tak kisah, walaupun hati pedih gile wa cakap lu beb! Cume pagi tadi aje aku teringat nak SMS dia, just nak tanya kabar, nak tau ape dia cakap?? Dia dah tak kenal aku!!!
Fii, kau memang BFF TAIK KUCING !!!


9 ulasan:

nina syakina berkata...

jom cari kwn bru... ngee
kwn biar ramai... musuh jgn di cari... btul x?

miya berkata...

hahhh.. memang ada spesies macam ni. Malang sungguh ngko. Apapun biarlah dia & kehidupan dia. Istilah BFF ni memang Xboleh pakai. Best friend forever- manala kita tau ke-'forever'annya tu sampai bila. Kan? kan? sabarlah. biar orang buat kita mcm tu. Kita jgn ikut. Lagi satu,

DELETE NO TELEFON DIA 2 CEPATTTTT!!!!

ezam berkata...

aku harap ko tak jd camtu lepas ko kawen nanti.........hukhukhuk.....


*tetibe emosi*

whiteraven berkata...

saket haty betul orang macam tu. Takpe, tuhan tu Maha Adil. Tak payah ungkit kebaikkan kite dah buat pada dia.

Nazrul Azat berkata...

mekasih u ols mmg my BFF, mengair air mata jugak la lepas dia ckap camtu, ape nk buat kn, kita ikhlas bkawan tp org buat camtu, sabar aje la

cek chun berkata...

mungkin ada sebb yg azat tatau kot. sebab senang sgt dia berubah hati. sabaq ya. chun pon ada kisah ala2 ni gak. too hurt to type it out

Aniza berkata...

isk...ape punye memberlah macam tu. sabarlah ye. cari kawan baru =)

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

tu kenal dr tagged.. me kenal dr kecik.. membesar sama2.. tp lg hampeh. walaupun dia still kenal tp trkilan gak ms dia nk kawen dia just sms je ckp, tu pun seminggu dia nk kawen. ntah bila bertunang pn sy x pnh tau.. dia pn tau sy keja kt kl.. at least bgtau la awal2, bleh apply cuti. kesudahnya.. sy x pegi pn majlis kawen dia sbb x dpt cuti nk blk kg. tp sy juga x baik.. lngsung x bgtau bila sy kawen sbb sy tau dia sendiri dh x kisah sal sy. sbbnya.. hnya sy je anggap dia BFF tp maybe dia tak kot

Nazrul Azat berkata...

itu la, kekadang kita ingat kt kwn, n buat sehabis baik utk dorg tanpa harap balasan, tp tgk la, akhirnye kita dpt tau jugak dorg iklas ke tidak bkawan dgn kita,hmm....