SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

14 Oktober 2010

Cobe Try Test




Masukkan tiga nombor pertama handphone anda itu (bukannya 01x) ke kalkulator.
*Darab dengan 80.
*Tambah 1.
*Darab dengan 250.
*Campurkan empat nombor terakhir telefon anda.
...*Sekali lagi campurkan empat nombor terakhir tadi
*Tolak 250
*Bahagi dengan 2

Cuba tengok kalkulator,betul tak yang tertera itu adalah nombor handphone kawan-kawan?Kalau tak percaya,cuba sekali lagi.......

5 ulasan:

W. Hidney berkata...

wow ajaibnya!

W. Hidney berkata...

i taip nombor i, tapi kelaur nombor boss. macamana tu?

SURIA AMANDA berkata...

ini betul ke main2 nak kenakan org ni?

SURIA AMANDA berkata...

haah la....dapat no sendiri la....caner tu erk...azat...ajar bleh?

Nazrul Azat berkata...

hidley - hah, maknanye bos nak jumpe la tuh ngehehee

puan lisa - serius mmg nombor sendiri akan keluar bkn nombor org lain, kan kita masukkan awalan no fon sendiri then 4 nombor last, sy pun dikenekan org huhu