SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

11 Oktober 2010

Damn it!!!!

Tido aku terganggu...dalam tido tadi aku mimpikan something, sial sangat. Tengah aku sebok keje, sorang-sorang plak tu, tibe-tibe terasa feel ala-ala Ghost Whisperer, ada hantu nak datang kaco aku, nak menyakat aku puas-puas, kire macam balas dendam kesumat. dan-dan aku terjaga. Dem!!!
Dah tak bole tido, siuuuuuuuuuuuuuuuuttt!!!!

5 ulasan:

ezam berkata...

pulangkannnnnn~

Nazrul Azat berkata...

uwaaaa....ape aku hambek drp antu tu????

mazin? berkata...

tido tak basuh kaki ... ha ha ha

Nazrul Azat berkata...

mazin - ye btol !! tepat sekali! 10markah untuk anda muwahahaaaaa

From Deep berkata...

bukan pulangkannnn... karok jommmmmmm