SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

30 Oktober 2010

Eeeee...marah nih!!!


Apesal la ramai bebenor bloggers suka suki ajer copy article pasal aku di Kosmo tuh then jadikan entry dorang??
Elok-elok plak setahun ari nih artikel tu.
I malu u ols...kan dah tak glam...
HUWAAAAAA
BENCI !!!!!

(credit to GOOGLE)

6 ulasan:

AshMe berkata...

eleh..dia pun copy paste gak dr kosmo.kecuh jer vono ni.nanti nak suh amoi tu wat cite psl org gagap plak,skali lg jd mangsa.hakhak.. erk..sy sbg manager awk yg promote xdpt pape ke?huh..

Nazrul Azat berkata...

awk la punye psl, huhuu...
sy lagi berhak la psl article itu eksklusif psl sy ok,awk dpt tempias glam, muahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

encik aidil banting berkata...

huyo, masuk paper... nk sain plsssss

Nazrul Azat berkata...

aidil bucuk - itu article taon lepas punya ooo, sikalang wa talak fobia lori maa, tp masih fobia darah,uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

AshMe berkata...

masa tu ada skit musykil sbb setau sy awk pemalu orgnya tp bila sy tanya sekali jer trus awk setuju nak interbiu.meaning: AJAT MMG GILER GLAM! hakhak..(mampos kena pujuk org majuk nanti) pasni dgn aidil2 skali masuk mangga lak,column jejaka cun pose ramai2 dlm pool.lg meletoppp..

Nazrul Azat berkata...

hey, sy ingat artikel tu ala2 seirus ok, tu yg sy setuju, tgk2 si li shian tu buat ala2 jokes, mmg nk kene betoi la amoi tu, aidil jer bole pose2 ala mangga ye sy dh season, huhuuuuuuu, baik sy majuk skng ;-(