SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

13 Oktober 2010

Konflik la sangat



Hari konflik sedunia kah hari ini??? Ko ade???

Pagi-pagi lagi aku dah dihantui konflik, fridge kosong tak de mende nak dimakan...

Beberapa jam kendian aku terkenangkan konflik aku dengan sorang opismate yang aku dah tak boleh ngam dah sampai bila-bilapun... tiber jer ingat dia pape ntah

Then, sebelum tengah hari, si Aidil email aku suh isi mende ntah esemen dia, pun pasal konflik pejabat.... pergh kalo bab nak ngutuk opis aku memang besh, muahahaaa

Tengok di tv3 tadi pun WANITA HARI INI...pun pasal konflik

Bila masuk keje petang tadi pun, berlaku konflik, bile tah nak sampai turn aku nk buat keje, tak suke betoi keje dalam suasana tak efisien nih

Dan sekarang...konflik nye sama ada aku nak makan ke tidak balik karang, lapar ade ngantuk ade penat ade horny pun ade, oopss!!...

Huarghhhhhh!!! cam nak pi holiday, ngeeeeeeeeeee...Sabah, here i come !!!!!!!!!!!!!!!

2 ulasan:

ezam berkata...

sabah?????


nak ikot bah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

encik aidil banting berkata...

nk ikot pi sabah!