SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

23 Oktober 2010

Pi la studi, asik anti klimaks kot


name budak nih AIDIL DULBAHRI
aku kenal dia ade la kot beberape bulan lepaih
dia study kat UiTM cos MASSCOMM yang GLAM gitu
hobi dia skateboarding, lelain dia tak habaq
last aku jumpe dia semalam kat Shah Alam
aku kidnap dia sat ajak makan
lepaih tu aku hantaq dia balik suruh studi
esok pagi dia kata ada photo shooting
last SMS time maghrib tadi
time bila dia belajaq aku pun tak tau

huhu...

6 ulasan:

ain gojes berkata...

bila nk jummpa i pulak.jum2...

ezam berkata...

aidil=rangka ayam goreng di pasar malam.

Wakakakakakka....

Fiq Fikri berkata...

simple...n nic entri..:))

Nazrul Azat berkata...

ain - jum lepaq
ezam - sedap tu, yummy
fiq - biase2 je hehe

AshMe berkata...

heap..heap..

Nazrul Azat berkata...

ash - ape heap2