SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

02 Oktober 2010

Tukar Angin

Selasa lepas aku ada interview keje gomen di SPA Putrajaya, sepurnama kemudian baru dapat tau berjaya ke tidak dapat keje glam tu. Hmm...aku tak mau mengharap sangat, PTD aritu pun fail, inikan plak keje glam nih, huhu...tapi aku tak mau menyerah sebelum kalah. Mungkin kali ni ade rezki, kalo dapat la kan confirm 110% aku kawen dengan ASH ala-ala Bollywood, muahahaha...
Err...bulan depan aku keje kat sini ker???


Yang mengharap...
AzaT yang cumel, muahaaaa

Tiada ulasan: