SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

26 November 2010

AKAN KU LANYAK SAMPAI KLIMAK


Aku ngidam sangat ah bende nih, asik gune kat gym di opis ajer itu pun berebut dengan orang lain. Ari tuh dah survey, harga not bad la masih mampu, then bulan 1 kang nak jual share, bulan 4 dapat bonus letop-letop, so bole la angkat satu bayar cash then bole la aku berlari-lari sambil menyanyi di dalam rumah aje, cepat la aku kurus kan heheee...

Nak jadi anak ikan dah veteran, kalo tidak boleh aje la kikis duit mak datin, takkan la nak jadi money boy plak, awwwww. Hmm...berangan aje leeeee lagi sebulan dua.....

2 ulasan:

Ash berkata...

perghhh..demi nak chantekkk sanggup tu.erk..tumpang guna nanti ek?ek?

Danial Ikhwan Jaafar berkata...

mantap~ =)