SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

26 November 2010

AKU SAYANG KEJE AKU ...


Malam nih keje lagi, esok pon keje, hari-hari keje...

Aku keje sorang ajer untuk dua malam nih, saat yang memang aku nantikan la, bile lagi nak disko bagai dalam workstation tuh siap bole layan movies tru big screen sambil kunyah jajan, keje tetap jalan ok... so heaven bekerja di MPB. Ko ade???

Malam nih aku target nak ingest program sebanyak yang boleh, nak henjut ajer mesin MVTR tu sampai klimaks, sampai melahar, empat mesin plak tu, PUAS !!!! Nasib baik Scoreboard masih berbaki berpuluh jam dan MHI yang beratus jam tu dah bole ingest, kalo company kene bayar aku ikut hours aku ingest, satu program aku claim seploh hengget, pakcik kaya la... Walaupun pada realiti bos tak pernah pandang keje aku sebab dia suka pilih bulu, tapi aku tetap ikhlas buat keje demi sesuap nasi, huhuu....

To conclude, aku just nak nyanyi satu rangkap lagu 'HANYUT" kat seseorang...

NAMUN HARUS... SAMPAI BILA... KAU KAN DIAM... SERIBU BAHASA...

3 ulasan:

achik ezam berkata...

alalalalalalalaaaaa...


chill ek ek ek..

Aidy Shahiezad berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Aidy Shahiezad berkata...

hurm...
salam singgah pertama kali... :)

neway, keje even kt mane2 skali pun, problemnya tetap sama kan ??

maka, layankan aje la... uhuks.. :D

------------------
my new latest entry,

Abstrak Liar Sebuah Perjudian..
http://aidyshahiezad.blogspot.com