SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

22 November 2010

AKU TAK PERNAH ADA KAWAN BAIK !!!



Aku tak pernah ada kawan baik

INI SERIUS!!! Setakat umur aku 31 tahun nih, aku memang tak ada seseorang yang boleh aku gelarkan BFF. Aku tak tau kenapa, dan aku tak pernah nak menyalahkan orang lain. Perwatakan aku dari kecil yang lebih suka bersendiri memungkinkan anggapan orang yang aku susah nak bawa diri di kalangan kawan – kawan. Semua kenalan yang aku ada cuma sekadar kawan biasa, puncanya aku sentiasa mengambil sikap berhati-hati dalam pergaulan, cukuplah pengalaman lalu, kerana kawan aku ditindas, kerana kawan aku hilang maruah diri, kerana kawan aku rugi ribuan ringgit dan kerana kawan juga aku hampir kehilangan masa depan. Kadang kala, air mata jadi peneman di kala duka, kala gembira? Aku tetap bersendirian. Aku mengaku aku kesunyian, amat-amat sunyi. Namun aku bersyukur, ASH hadir ketika aku memerlukan seseorang. Terima kasih sayang…

Aku rase aku patut buat reality program di blog nih macam Paris Hilton yang mencari BFF. Ade sesape sudi jadi BFF aku???

5 ulasan:

encik aidil banting berkata...

im here for u. cewah :)

NAZRUL AZAT JAMIL berkata...

terima kasih aidil, ku hargai kesudian mu itu

achik ezam berkata...

samalah kita....

Susah sangat nak percaya kat orang...

Cuma lately neh lebih terbuka and start percaya pada manusia bernama kawan,teman dan sahabat....

IQBAL ZARIN berkata...

kita serupa...

My Little Diary berkata...

salam,
pompuan bole jdk jugak ke? hahahaa