SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

11 November 2010

APA ??? 365 HARI LAGI ???

Nak hapdet menatang ape tah malam nih???
.
.
.
Aku lapar nak mampus, tak sempat nak dinner, tapi aku nak kurus !!!
.
.
.
Lagi 1 hari keje malam, then sabtu nak pegi berjimba, ahad keje balik, huwaaaaa
.
.
.
Masih berfikir, terfikir dan memikir - balik ke tidak raye aji nih?
.
.
.
Masih juga berfikir, terfikir dan memikir - kenape SPA lambat sangat hapdet info dorang???
.
.
.
Ade 365 hari lagi for my wedding day, err macam tak ready jer, huhuhu
.
.
.
Tak suke la syif malam dengan orang yang suke bercakap non-stop, letih nak layan
.
.
.
Bolehkah pada 31st December nanti blog aku ade 300 entry?? & 300 followers?? (berangan!!!)
.
.
.
Dah nak 1am, nak pegi belasah keje dulu, adeh...

YEEEHAAAA !!!!

2 ulasan:

encik aidil banting berkata...

yeeeeeeeeaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy

SURIA AMANDA berkata...

oho..time kerja sempat buat entry eh...