SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

27 November 2010

HANYUT ...

Nak hapdet menatang hape ntah, hmmm tak ade idea laa... jap-jap nak korek idong, pas tuh masuk mulut, hmmm nikmat heheee...

Malam kang last day keje syif malam then isnin dan selasa off day, tak ade plan nak buat apa tapi aku amat ngidam nak lepak-lepak tepi pantai ala-ala tourist guling-guling kat pasir pantai yang memutih sambil angin laut menderu bak sepoi-sepoi bahasa siam, happening tak? Nak berangkut sape entah buat peneman, ade sesape nak ikut tak?

Serius aku nak lepak di pantai esok lusa, nak tengok sunset, menung sambil bermuhasabah diri, betapa jauhnya aku telah HANYUT...



3 ulasan:

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

Pantai?? Suka tengok keindahnya tapi tak suka selalu kena sunburn.. guna sunblock pun still jugak sunburn.. dah la legam makin pekat lak nnti

Jerung Rimba Putih berkata...

JRP Like this post. :)

Aidy Shahiezad berkata...

kalau kita jadi sabut kelapa, biar sejauh mana pun kita hanyut di lautan luas, suatu masa akan terdampar gak ke daratan kan ??

jd, tunggulah masa dan ketikanya nanti... :)

-------------------
my new latest entry:-

MN Sebelum Terlewat (Chapter 04 - Kepada Hati Itu)
http://aidyshahiezad.blogspot.com