SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

11 November 2010

LIFE MUST GO ON ...


Dunia belum berakhir

walaupun aku gagal mendapatkan apa yang aku nantikan selama ini


LIFE MUST GO ON


Ade feeling-feeling frust menonggeng jugak, ape nak buat, bukan rezeki


LIFE MUST GO ON


Apa yang penting, plan 11.11.11 tetap on


LIFE MUST GO ON


aku akan cuba lagi
never give-up


OBLADI OBLADA LIFE GOES ON YEAH
LA LA HOW THE LIFE GOES ON

kan best kalo ade sesape bole pujuk aku time tengah down nih ;-(

5 ulasan:

Jerung Rimba Putih berkata...

jgn dok sedih sangat noh.. owez support abg.. chayo2.. :)

achik ezam berkata...

11.11.10????

ada apa????

Nazrul Azat Jamil berkata...

jr - thanks jr
ezam - aku xdpt keje tu, sedih sgt

AshMe berkata...

xper vono..usaha lg pasni.

SURIA AMANDA berkata...

Jgn la putus asa..tery again and again..