SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

09 November 2010

PUAS PART 2


Puas dapat workout di gym tadi, nak-nak aku sorg je so kita enjoy la hahaha...Walaupun mengantuk tapi aku tetap nak exercise, bukan untuk sihat jer tapi untuk lepaskan stress. Lately aku sangat obses dengan hal kesihatan nih dan aku dah tekad untuk lebih kurus daripada sekarang. Makan pun sudah kontrol, mujur la aku tetiber aje hilang selera makan memikirkan sesuatu yang agak peribadi, masalahnye aku nih payah sikit la nak kurus, namapun keturunan saiz besar, tapi aku akan cube



daripada ini ...








kepada ini ...





Ini bukan kurus...

MUAHAHAHAHA

CONFIRM !!!

aku akan jadi rebutan

hiks ;-)

7 ulasan:

SURIA AMANDA berkata...

yewww,kalau jadi macam gambar last tu..xde sapa nak kat ko azat oiii..silap2 tunang ko pun lari...

Ichigo & Rukia berkata...

azat, join kitorg men futsal la.

Jerung Rimba Putih berkata...

wah.. ketul2 woo.. hahaha.. gudluck tho...

AshMe berkata...

Erk..nk lari xsempat dah cuma hidup dlm keseraman jer la kot.ngeeee..

thalhahaziz berkata...

abaaang nak sign..

achik ezam berkata...

amboi2....

lawan den ni ha....

Nazrul Azat Jamil berkata...

u ols nih, muahaaaaaaaa