SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

16 November 2010

SALAM AIDIL ADHA


YEAYYYY esok raya !!!!!

Malam kang aku balik Gurun, muahahaaa... entah jam berapa akan sampai pasal aku sangat jarang long distance drive sebelah malam. Tak la excited sangat nak balik, cuma menunaikan janji dan melunaskan tanggungjawab, adik-adik aku berdua aje di rumah sana, kesian pulak kalau aku tak balik. Alhamdulilah mak dah wukuf di Arafah, moga mak mendapat haji yang mambur, amin...

Entah ape la plan kitaorang tiga beradik nanti, mau terperap kat rumah aje kunyah kacang sambil layan DVD huhuu... Owh emak, kami merinduimu, raya aji tahun ni tak ade rendang mak, Uwaaaa... Aku berharap sangat, abang sulung aku balik, dia menghilang entah ke mana sebelum mak pegi menunaikan haji, entah lah... panjang cerita.

Maknanye esok pagi aku la yang paling sebok di dapur menggantikan mak, masak rendang rebus ketupat, untuk dimakan bersama adik-adik. Nasib baik semalam dan shop sikit so bawak balik aje nanti untuk masak. Aku tak nak la harap sangat pada adik ipar, sure dorang 1 family nak pegi beraya bagai. Kalo malas sangat, aku call delivery ajer, muahahaaaa...

Ok, nak belasah keje cukup-cukup, walaupun bos tak pandang pun hasil keje aku tapi aku buat keje atas amanah yang diberikan, tak mau makan gaji buta. Tak ape bos, nanti aku akan pegi juge dari opis mu itu...

SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA, MAAF ZAHIR DAN BATIN

Dalam otak - masih memikirkan lokasi percutian menggantikan percutian di Sabah, huhuuu...

6 ulasan:

achik ezam berkata...

selamat hari raya azat..


muahhhhhhh...

eh tetibe...

chairooL ruLez berkata...

balik gurun... ? hahahahha

SURIA AMANDA berkata...

selamat hari raya..jap2 nak tanya..lu pandai masak rendang ke?

Nazrul Azat Jamil berkata...

ezam - selamat ari raye yank, huhuhu
chairool - aa balik gurun kedah darul aman, bkn gurun sahara ok
lisa - bole je masak, mak ajau

Afzainizam berkata...

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Selamat Menyambut Aidil adha
Selamat menunaikan ibadah korban
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Afzainizam berkata...

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Selamat Menyambut Aidil adha
Selamat menunaikan ibadah korban
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

terimakasih atas kesudian singgah balik ye... kami hargai respon baik anda