SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

07 November 2010

Tak tau ape tajuknye ...

2319pm - parking kereta kat Bandar Utama Avenue jer, malas nak ubah pagi esok
2321pm - masuk opis, dengan perasaan 'dalam hati ada taman'... heheee
2350pm - borak dengan Ayim, citer pasal nak jual share yang berkemungkinan akan naik kepada rm2.50 menjelang Chinese New Year tahun depan, cakap pasal cari keje lain, pasal kawen ... huhuu
2355pm - buat listing current program untuk program TX esok, new media list, update blog nih, reply email, sambil-sambil borak dengan Ayim dan Wan pasal bola malam ni, pasal batch TV3 Kids Parade yang tak cukup untuk semua orang
0000am - akhirnye tiba juge hari Isnin, bertarikh 8 November 2010, dup dap dup dap ...

HUWAAAAA
DAPAT KE TAK ????

2 ulasan:

Wan Zulqhairi berkata...

Bizi nyer...xsabar mau keje...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

wah....dah siap tulis dah...heehhe! apa2pun, good luck ek! hehehe