SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

19 Disember 2010

AYIM, AKU MINTAK MAAF...

Hmm... keje malam lagi, yeaaayyyy (dalam nada lembik),
huhuuu...

Minggu nih, dari pada malam nih sampai Jumaat kang task aku kene henjut masuk server program yang hilang daripada server and at the same time kene ingest Malaysia Hari Ini zaman tok kadok. So bored... buat aje la dah keje kan.

Malam nih aku keje berdua dengan Ayim, hmm... Tak tau nak cakap cemana tapi kene cakap jugak so that aku rasa lega. Lately aku tak bertegur sapa dengan Ayim, tanpa punca dan sebab, kami berdua langsung tak bercakap, macam orang yang tak kenal. Rasa bersalah jugak sebab dia ada tegur-tegur aku tapi aku buat bodo jer. Kenapa entah? Mai dah peel biol aku.

Actually Ayim nih bau-bau bacang dengan aku, family kitaorang sebelah Sabah bukan saudara jauhpun. Tak sangka plak jejak kasih di opis nih. Mungkin aku terlalu stress last two weeks caused me malas nak bercakap dengan sesape kat opis ni, dan Ayim plak yang jadi mangsa. Memang salah aku, so aku harap malam ni kami berdua akan berbaik macam biasa.

Ayim, kalau kau baca blog aku malam nih, aku mintak maaf, salah aku sebab tak bertegur sapa dengan engkau, maaf ye... jom aku belanja McD kejap lagi, ngeeeeeee



3 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

meh belanja nis mekdi gak.

NAZRUL AZAT JAMIL berkata...

anis - jum mekdi jum, heeeeeeee

Affan Ruslan berkata...

take a rest bro.
yang penting, kalau stress, jgn org lain pulak yg jadi mangsa. kesian mmber tu.



Entry terbaru: Aktivti Gila Semasa Musim Sejuk