SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

29 Disember 2010

BOLA ITU BULAT YE



Dasat sial penangan bola nih


ingatkan game cume kat padang ajer


rupe-rupenye kat media lagi kecuh wa cakap lu beb


TV di Malaysia cakap camni


TV di Indonesia cakap camtu


media saling berperang


lawak sial


sume claim nak menang


semalam dan tadi tengok Metro TV


asal usul si Mahalil pun jadi isu


Raja Gopal jadi Raja Gombal


huhuu


lantak la beb


aku malas nak amek tau


pasal aku tak minat bola


muahahahaaa


yang penting


headache aku dah lega


semalam pengsan gile awal


selepas hati kembali berbunga


yeaayyyy


...














20 ulasan:

dwaty berkata...

tak la... bola tu bujur... kahkahkah

Anisa Hang Tuah berkata...

heh
tak minat bola rupenye

ctpayong berkata...

pelikkan..MU tu ada jugak kalah dgn CHELSEA tapi relax je.

NAZRUL AZAT berkata...

dwaty - uih bola 4 segi pun ade yeeayyy

NAZRUL AZAT berkata...

anisa - tgk juge tp x fanatik sgt, sy suke sukan lawan pedang, yeeayyy

NAZRUL AZAT berkata...

ctpayong - pasal dorg pro, org2 sblh sini je suke emosi lebih2, huhuuu

shapoji berkata...

samelah kita, tak minat bola, tak nampak motif kejar mengejar bola, sepak sane sini pastu yg tgok leka duk terjerit2 terlolong....motif? kita dilekakan.

NAZRUL AZAT berkata...

shapoji - kite geng la yeeayyy, bola sepak tu bagus, cume sesetengah org yg menjadikannye x bagus

My Little Diary berkata...

salam

wah3x... hatinya sudah mula berbunga2... huhu

NAZRUL AZAT berkata...

cik rima - manade... bunga2 sebab nk kaye muahahaaaaaaa

ADfeez berkata...

hahaha.... nantikan jelah mlm nie.. tgk apa pulak isu yg kua.. hehhehe

oh.. sukan lawan pedang.. suka jugak!! berdebar2..:D

NAZRUL AZAT berkata...

adfeez - amboi2 suke lwn pedang ye, siap kau aku kalahkan cukup2

masMZ berkata...

mana gaya hati yang berbunga-bunga tu??? hahaha... tade tade... malam ni kena tengok bola gakkk... ;)

NAZRUL AZAT berkata...

masmz - bunge xkuar putik lg, bln 2 kot br nk kembang sekembangnye yeeayyy... ye la ye la tgk jap lg kt umah yeaayyy

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

saya pun tak minat bola then kalau entri isu pasal bola ni jd blur je nak komen. takde idea

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

fiwittttttttttttt dah tumbuh bunga dalam hati

hehehe...cakpong2....

NAZRUL AZAT berkata...

yanie - heheee.. itu la hengat yanie je ke nak cakpong2 yeeaaayyyyy

NAZRUL AZAT berkata...

puan suria - xble, kene tengok gak huhuuuuu

chuu berkata...

pelik=,=ll
1st timejmpe org lakix minat bola~

NAZRUL AZAT berkata...

chuu - bkn xminat langsung, cume x follow sgt, just amek tau gitu2 kot, main boleh je yeeayyy