SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

26 Disember 2010

CAN I CRY ON YOUR SHOULDER ???



Aku boleh lupa hari ni hari Ahad, huhuu...


Dari siang tadi aku just online, then tido, online jap, tido balik... penat keje semalam belum hilang lagi. Ape saja yang aku plan untuk sepanjang hari nih berlalu macam tu saja. Adess.... apa dah jadi ???


Aku dinner awal tadi, 530pm melahap kat mamak dalam keadaan tak berselera. Terpaksa makan untuk elak headache tapi hati tetap tak hadap. entahlah, ada kesakitan di jiwaku ini huhuu...


Lepas melahap, aku terus bawak anak ikan gelap aku tu pegi jalan-jalan, sekali menghala ke Shah Alam, destinasi dah betul tapi bila sampai aku tak mau turun. Konon nak naik ke PAS menengokkan gitar yang aku mengidam sangat, tapi MALAS !!! Terus bersiar-siar aje amek angin petang, SORANG-SORANG !!! Kesian tak kat aku, baru aku sedar aku kesunyian, terasa sangat keseorangan, tak ade kawan. Its ok aku dah biasa, at least aku tak kacau hidup orang lain, kan !!!


Tak ade mood lah nak hadap footbaal match MALAYSIA VS INDONESIA kejap lagi, rase nak layan YOUTUBE jer, download apa yang patut, then tido. Bermula esok sampai Jumaat adalah minggu yang gila tough. Its ok, aku kene kuat, bukan untuk orang lain, untuk diri aku sendiri.


HATI, tabahlah, menangislah kalau itu mampu melegakanmu...





6 ulasan:

ADfeez berkata...

roger2lah kwn en azat...:)

NAZRUL AZAT berkata...

aDFEEZ - people so called 'KAWAN' cume cari aku bila nak pinjam duit, mintak tolong hantar ke sana sini, mintak teman, tp bila aku yg nak mintak tolong, SEMUA HILANG !!!! ape perasaan kau bila org buat kat kau mcm tu?

mzhany berkata...

erkkk...
apakah yg akan dikerjakan 1minggu akan dtg tuh? hehe nyebok plak kan...

umm,
kalau kes kawan mcm tu, baek takyah la azat...kuor sensorang lagi beshhh kan kan kan...

Anisa Hang Tuah berkata...

everyne need a shoulder to cry on
everyone need a fren to rely on

dah mcm lagu tomy

heee

NAZRUL AZAT berkata...

mzhany - but im lonely

NAZRUL AZAT berkata...

anisa - ini benar2 kejadian