SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

30 Disember 2010

HMMMM... SO HEAVEN



2pm...
baru la aku dapat bangun dari kerusi dan sampai masanya aku nak bermalas-malasan,
yeeaaayyyy....

percaya tak aku duduk di tempat aku nih dari 910am sampai 2pm tadi? pergh panas bontot beb, gile bagak sial keje macam bagus macam la bos pandang,
bluueekkkk....

Baru je
turun dari kedai, dan aku beli jajan buat pengganti lunch, nak pi makan sure punye termakan nasi, nak pi lepak OU takde geng, so layan jajan je la, nanti lewat petang baru pekena nasi, yeeaayyyy....

Ternampak sesuatu di kedai tadi,
ini dia.....



Sebenarnya aku tak boleh makan coklat sangat, aku senang sangat cirit-birit, tapi kali nih aku nak makan jugak, tak kire la dow. Disebabkan nama coklat tu BOOST so aku nak makan aje biar that chocolate boost up my mood, keje banyak lagi nak buat nih, caiyoookkkkkk !!!!

Tengok la isi coklat nih, sedap tak?

Ke macam rupe taik ??





Depa kata makan coklat boleh release stress?

betoi ka??

tu yang cek nak pekena BOOST nih

mana tau sekali layan dah heaven

Tengah kunyah BOOST nih

hmmm...

owh...

wah...

ermm...

uh...

ah...

SEDAP !!!

nak lagi !!!

lagi !!!

ah...

sial sedap !!

.

.

.

.

.

.

.

BURP !!

kenyang sudah




4 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

yess.makan coklat boleh hilang stress
hee

flyz berkata...

sirius choc nih mmg sedap, feveret aku nih

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

ghairahnya menikmati coklat...

Asrul "iLham" Sany berkata...

entry yang cute...
suke coklat gak, paling feberet dark chocolate...

the reason suke valentine sebab dapat coklat pree...hohooohohoo ;-)p