SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

24 Disember 2010

KEKASIH GELAP KU YANG PUTIH


Tetiap hari... without failed
aku sure berangan pasal dia
gambar dia jangan ckap la
beratus dalam lappy
satu kat bawah bantal
dah lunyai aku cium
hurk... rakusnya aku

Time tengah drive pun
confim ada dia di radio
suara jangan ckap la

SUPERB !!!
walaupun ade yang kutuk
dia tak bole nyanyi live
tapi aku tetap sayang dia
sudah aku tinggalkan skandal yang lain
just to be with her forever

Rambutnye keemasaan
curly ala-ala mi megi
itu pasal tak gamak dah nak makan megi
mata dia yang ala-ala mata kucing
hurk, kalau dapat... grrrrr

Walaupun dia dah ada skandal
dulu dengan Joe Jonas
lepas tu pass kat Taylor Lautner
latest si Jake Gyllenhaal
aku tetap akan tunggu dia datang Malaysia
pasal aku nak pegi US tak dapat laaa
aku nak cakap kat dia

I LOVE YOU


TAYLOR ALISON SWIFT

WILL YOU MARRY ME ??

please listen to this

and you will know how much you mean to me



SPEAK NOW !!!

2 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

waaahh
peminat taylor swift rupenyeee

MiZi berkata...

laaa tu ker taylor swift... hahaha xlawa.. kaka

saya datang sini siap follow dan ada award nak bagi kat tuan umah.. meh amek!

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/hrefhttparemanlife.html