SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

22 Disember 2010

KENAPA BAH ???


HADOIIIIIIII !!!!!

marah nih.. marah nih...

tunggu nak bertukar kaler ijau jer kot

HUARGGGHHHHH !!!!

jap-jap nak lepas lelah + melepaskan batuk di tangga dulu

uhuk uhuk...

dah la semalam banjir dalam rumah

dah tu ari ni elektrik plak nan ado

apa bencana entah ???

semalam tak buleh tido pasal dalam rumah basah

dah tu hari nih lagi tak buleh tido pasal panas tak de elektrik

HUWAAAAAAAAAAAAAAAAA

nak kene mandi bunge bawah jambatan ke hapa aku nih ???

memang plan nak amek rumah banglo 3 tingkat kira jadi la next year

aku tak kire

kejap lagi aku nak balas dendam

aku nak tido

diulang...

TIDO

lantak la Ayim nak kata apa

biar keje jalan dulu

then aku lentok jap

asal buleh lelap sekejap

walaupun tadi dapat tido kejap

tapi ala-ala macam dalam sauna

sedar aje basah u, muahahaha

ish, tak buleh jadi nih

GERAM !!!

grrrrrrrrr....

tetiber emosi

tak buleh tido malam

macam u ols

nak tacing-tacing jap

...

5 ulasan:

SURIA AMANDA berkata...

apa kes banjir dalam umah?Ke ko terkencing masa tido bro? x citer pun apasal banjir...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

kalau merah...otometik font kaler merah kan...

lallalal.a....

My Little Diary berkata...

salam

setiap yg berlaku dgn izin allah swt.
bykkan bersabo ye kawan...!!

mazin berkata...

huh! apa jadi umah ko bro??

Fatin Rahmat berkata...

hihi banyak-banyak sabar bahh. btw, thanks sbb follow! ^^