SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

11 Disember 2010

KE'STIM'AN DI OPIS ...

MUAHAHAHAHAAAA
(gelak ala-ala ganas + stim !!!!)



Konon ikut plan nak balik Gurun sesudah subuh, bila mengingatkan aku lupe hantar e-leave dan download i-news Buletin 1.30, sesudah subuh jugak aku terbang pegi opis sat, settle apa yang patut dulu so bole la balik kampung dengan gumbira yeeeeaaaayyyyyy.....


Tak sabar rasanya nak menyambut kepulangan mak dari Mekah Selasa nih, rindu yang teramat dekat mak huhuuu.... Apa yang aku harapkan mak kembali dengan selamat dan sihat walaupun macam-macam dugaan mak hadapi di sana. So kawan-kawan, mari la kita menabung dari awal untuk pegi menunaikan haji sebelum usia tua, jom !


Hmm... tangan kanan nih gatal ajer ye... cepat la datang bulan Januari oooiiii


Nak balik rumah dah, angkat beg dan balik Gurun, ok go !!!

Tiada ulasan: