SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

07 Disember 2010

KO HENGAT KETIAK KO CANTEK ??

Bengang seketika... grrrrrrrrrrrrrrrrr

 
Sambil preview clips for description purpose, monitor sebelah showing ads yang paling aku benci + menyampah + jijik + geli = blueeekkkkk
video

wOOO... sebab ketiak kau putih ala-ala shining blink-blink membuatkan jantan tu patah balik? Dah banyak kali ads nih keluar, setiap kali tu jugak aku rase nak muntah ijau... (nape entah aku emo??)

Kesian betol kat perempuan yang berketiak gelap  tak suke angkat ketiak, sangat diskriminasi. The solution is, consume that product untuk memutihkan celah lengan supaya anda boleh mengoyakkan lengan baju bila emergency, hurk !!!

note - sori R****A, u ols just produce that ads but seriously aku geli.....

bluekkkkk

8 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

hehehe.cantik la tuu

NAZRUL AZAT JAMIL berkata...

anisa - i geli dgn iklan tu, xsukeeeeeeeeeee

EmanCloud berkata...

hahah bluerk balik. haha simpan lah info tu. klu rajin bro. leh google lagi =)

EmanCloud berkata...

hahah bluerk balik. haha simpan lah info tu. klu rajin bro. leh google lagi =)

Afzainizam berkata...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Salam Maal Hijrah" 1432H/2010M.
MEMANTAP UKHUWAH, MEMPEKASA UMMAH.
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫


ketiak hanget tunjuk kat orang samalah tak suka pompuan ade bulu ketiak yeeeeaak

NAZRUL AZAT JAMIL berkata...

eman - mekasih ye, ;-D

NAZRUL AZAT JAMIL berkata...

afzainizam - xsuke naik bas / lrt, sure terbau macam2 jenis ketiak, muahahahaaa

ctpayong berkata...

iklan yang tak menjana kebaikan minda...