SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

02 Disember 2010

LAGU STIM MALAM JUMAAT, awwwwww.....


U ols, recently i really in love dengan lagu ALWAYS BE MY BABY version David Cook, dah lame pon lagu nih baru jer layan, version akak Mariah Carey pon best hape, tapi rock and unplugged version by David Cook lagi superb, lagu ni FYI David Cook performed masa TOP 7 American Idol season 7, so I listen to both versions repeadly, nak-nak both songs selalu aje ada di RED.FM, di rumah plak aku karaoke kan ajer lagu tuh lantak la jiran sebelah menyebelah atas bawah sentap, asal aku puas !!!

I dedicated this song just for ASH, and i love you so much, muah muah.....




6 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

wwooahh
sangat stim
mari dengar..hehehe

NAZRUL AZAT JAMIL berkata...

anisa - awww you, jgn stim sorg2, muahahahaa

Shaofie berkata...

lagu ni best giler. igt ni lagu asal david cook. hahaha.

NAZRUL AZAT JAMIL berkata...

shaofie - u suke i lagiiiii suke taw, muahahahahaaa (tetiber)

Vanilla Espresso berkata...

ooo minat lagu nie sesangat kan??nie mesti ada kenangan terindah di sebalik lagu nie kan??anyway enjoy yourself ok..

NAZRUL AZAT JAMIL berkata...

vanilla - tetiber aje syok dgn lagu ni heheeee, mekasih ye muah muah